PSRM

03 noiembrie 2020

Bogdan Țîrdea: În joc este pusă existența țării

Deputatul PSRM, politologul Bogdan Țîrdea a făcut totalurile concluziilor primului tur al alegerilor prezidențiale, care a avut loc în Moldova pe 1 noiembrie.

– Prima concluzie care se sugerează din rezultatele primului tur: Igor Dodon a falsificat alegerile în favoarea Maiei Sandu.

A doua concluzie: Sandu a strigat despre falsificări și transportarea organizată în Transnistria. Au blocat zonele. Dar cea mai masivă transportare a fost în Europa, în diaspora: apeluri, transport, mîncare și chiar hoteluri.

A treia concluzie – votarea pe votum.md: Sandu – 40,6%, Usatîi – 27,3%, Dodon – 18,8%! Pe scurt, votum.md poate fi dat dracului. La fel ca și biroul Hot Dog cu sondajele sale false de la telefon!

A patra concluzie: Usatîi, care a cerut interzicerea secțiilor de votare din Rusia și Transnistria, a ieșit pe locul 2 potrivit numărului de voturi din Rusia! Pur și simplu, el și-a trădat alegătorii.

A cincea concluzie: După 20 de ani de integrare europeană și rusofobie acerbă, 3 candidați care pledează pentru prietenia cu Federația Rusă au cîștigat cele mai multe voturi – 56%! Acest electorat nu va vota niciodată pentru Sandu, Unire și paradele LGBT.

A șasea concluzie: Sandu l-a distrus pe Năstase (3%), Țîcu (2%) și Chirtoacă (1%). Este vorba despre sondaje false, dovezi compromițătoare și blocaj media. Victoria M. Sandu în runda 2 ar însemna înmormîntarea lor. Dar ei au nevoi de acest lucru?

A șaptea concluzie: Sandu a reușit să înșele poporul declarîndu-se „candidat cinstit și cu principii”. Și asta în pofida a zeci de escrocherii – distribuirea a 2 hectare de teren ce aparținea USM-ului, votarea aeroportului, participarea la escrocheria BEM și a miliardului, escrocherii cu banii lui Soros. Acest lucru a fost posibil datorită muncii bine coordonate a celei mai mari caracatițe din istoria țării: 102 ONG-uri din rețeaua SOROS – NED-EED și aproximativ o sută de mass-media bazate pe granturi occidentale – TV 8, PROTV, JURNAL TV, TVR, Ziаrul de Gardă, Newsmaker etc.

A opta concluzie: Sandu a pierdut alegerile din Moldova. Rezultatul său este reprezentat de voturile diasporei. Totuși, nu vor fi suficiente în turul 2. Terenul ei electoral a secat.

A noua concluzie: mulți alegători de stânga nu au venit la urne, presupunînd că va avea loc un al doilea tur. Participarea la vot a fost de 42%.

A zecea concluzie: Dodon a obținut mai puțin datorită faptului că Usatîi și Ivanov i-au luat voturile. De asemenea, Usatîi și Sandu umblau peste tot cu un „culiok”, pe care Dodon nu l-a luat, distrăgînd atenția cetățenilor de la furtul miliardului, BEM, aeroportul, închiderea școlilor și escrocheriile cu camerele video. Adică de la infracțiunile la care a participat însăși Sandu și care au cauzat daune fără precedent țării. La urma urmei, fiecare cetățean este acum obligat să plătească 9.230 de lei din propriul buzunar!

CONCLUZIA PRINCIPALĂ:

Acesta este motivul pentru care punga și toate celelalte lucruri nu contează. Este în joc existența unei țări, pacea civilă, credința, familia tradițională formată din femei și bărbați, dreptul nostru de a avea un tată și o mamă, și nu părinte1 și părinte 2.

Miza este dreptul nostru de a fi cetățeni egali, și nu vitele care ne consideră deputații Maiei Sandu! Miza este dreptul nostru de a vorbi limba noastră în țara noastră, în casa noastră!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă