PSRM

04 noiembrie 2020

Bogdan Țîrdea: Noi nu îndemnăm la luptă. Îndemnăm la protejarea dreptului de a avea o familie, copii, mamă și tată, generații

Sandu propune în mod deschis introducerea cursurilor despre drepturile LGBT, educația sexuală în școli și noi îndemnăm la protejarea dreptului de a avea o familie, copii, mamă și tată, GENERAȚII. Despre acest lucru a scris deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea pe rețeaua de socializare. Potrivit acestuia, globaliștii și liberalii din întreaga lume au declarat război familiei tradiționale, bărbatului și femeii și respectului pentru persoanele în etate.

“Toate religiile lumii scandau despre dragostea dintre un bărbat și o femeie, despre familii formate dintre bărbat și femeie! La Dumnezeu ne adresăm cu cuvintele Tatăl nostru! Maicii Domnului ne adresăm ca mamei noastre. Dar astăzi, globaliștii și liberalii din întreaga lume au declarat război familiei tradiționale, bărbatului și femeii și respectului pentru persoanele în etate. Ni se impune că nu există mamă și tată, dar există părintele 1 și părintele 2. Ni se impun căsătorii între persoane de același sex care nu pot avea urmași. Ei ne explică faptul că un bărbat se poate considera femeie și invers. Și atunci se poate considera din nou bărbat și din nou femeie și așa mai departe ad infinitum”, a menționat Țîrdea.

Țîrdea a declarat că milioane de euro sunt pompate în Moldova pentru a distruge familia, a dezlănțui ura și războiul dintre bărbați și femei (feminism radical), între copii și părinți (justiția juvenilă și drepturile copiilor), între heterosexuali și hoarde de tot felul de personaje exotice (bisexuali, transgender) , travestiți, transsexuali, asexuali)!

“Noi nu chemăm la luptă. Ci la protejarea dreptului de a avea o familie, copii, mamă și tată. Vă îndemnăm să păstrați dragostea unui bărbat pentru o femeie! Protejați atitudinea respectuoasă a unei femei, a unei surori și a unei mame față de bărbatul, fratele și fiul ei.

Așa a fost din timpuri străvechi, pe aceasta s-a bazat și a supraviețuit rasa umană. Îndemnăm să păstrăm generațiile, națiunea, țara!” – a îndemnat Țîrdea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă