PSRM

25 octombrie 2019

Bogdan Țîrdea: Nu știu nicio suburbie, unde Ion Ceban n-ar fi ajutat oamenii!

În cadrul emisiunii “Дело принципа” de la postul de televiziune Accent TV, deputatul și politologul Bogdan Țîrdea a explicat succesul Partidului Socialiștilor obținut în mai multe suburbii ale Chișinăului în primul tur al alegerilor locale.

„Actualmente, se discută intensiv rolul suburbiilor în cadrul algerilor din Chișinău. Cică, locuitorii suburbiilor vor ieși masiv la urne exprimîndu-și votul ca de obicei!

Dar asta nu este chiar așa. Lucrurile se schimbă.

În mod real, PSRM a cîștigat în 4 suburbii: Vadul lui Vodă, Vatra, Cricova și Colonița. Dar cel mai important, pentru prima dată mergem în turul II în Băcioi și Sîngera.

Asta înseamnă că acțiunile și efortul depus de  Ion Ceban n-au fost în zadar. Nu cunosc nicio suburbie, în care Ion Ceban să nu fi ajutat oamenii. Și oamenii au observat acest lucru!

El s-a implicat activ în diverse probleme ale suburbiilor: drumuri, canalizații, gunoi, apă, s-au reparat școli și grădinițe etc.

Dacă s-a ajuns pînă la situația că în Colonița 72% dintre cetățeni au votat pentru candidatul PSRM, înseamnă că oamenii au apreciat efortul lui Ion Ceban depus în suburbii.

Cu ce s-au ocupat candidații drepți toți acești ani și acum inclusiv?

Au speriat continuu cetățenii, chipurile vine Putin cu tancul, urșii cu arcul! Țoti vor fi deportați, violați, în opinci încălțați!

În consecință, oamenii se mobilizau exprimîndu-și votul în favoarea drepții.

Acum iarăși îi sperie, ca va veni stînga și suburbiile vor fi excluse din componența minicipiului! Și așa 28 de ani!

Apropo, concurentul nostru, A. Năstase, face același lucru, deși, singur moare de rîs de propriul său delir!

Pînă la urmă învingător pe Chișinău întotdeauna este exponentul stîngii, fapt cunoscut de toți.

Dreapta cîștigă din contul celor 12-18 mii de voturi oferite de suburbii. În rezultat, diferența între candidați este de 4-6 mii de voturi în favoarea candidatului de dreapta.

După alegeri, exponentii dreptei uită rapid de suburbii. Liderii ramin cu puterea, schemele si dezmatul. Locuitorii –cu problemele!

În rezultat, gunoiștea de la Țîntăreni, cea mai mare din Europa, cum a fost așa și va rămîne. Iar copii vor muri de cancer.

Cum au  fost la Băcioi 5 gropi de gunoi, unde șoarecii joacă tănănica ca la ei acasă, așa și va rămîne.

Cum sunt la Codru deconcectări de apă, așa vor fi!

Cum a fost la Sîngera (și nu doar) mirosul înțepător de la stația de epurare, așa și este. Unica modificare e că mirosul s-a intensificat!

Soluția e simplă – e timpul să unim Chișinăul.

Suburbiile și chișinăuienii trebuie să susțină un singur candidat, decis să rezolve problemele tuturor, dar nu să declanșeze altele.

Și acest candidat este Ion Ceban”, a declarat politologul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă