PSRM

02 octombrie 2019

Bogdan Țîrdea: Ion Ceban a luptat nu pentru sine, ci pentru chișinăuieni!

Deputatul, politologul Bogdan Țîrdea a prezentat pe rețeaua de socializare informații despre rezultatele activității fostului președinte al fracțiunii PSRM Ion Ceban în Consiliul Municipal Chișinău. Prezentăm textul integral.

– Ion Ceban este cunoscut ca un luptător neînfricat cu corupția din primăria Chișinău.

El a deconspirat scheme precum parcările, înstrăinarea terenurilor, achizițiile publice privind procurarea autobuzelor. Eroii acestor fărădelegi  erau Chirtoacă, Grozavu și Codreanu!

Bătălia grea s-a dat cu mafia construcțiilor, care a mers ca un  Buldozer peste cetățenii capitalei, distrugînd parcuri, terenuri de joacă, snopind în bătaie cetățeni!

Ion Ceban a stopat 37 de construcții ilegale!

1.Locuitorii sectorului Botanica își amintesc de haosul declanșat de mafia imobiliară pe străzile Decebal, 66, 72, 21; Trandafirilor, 6; Dacia, 5, 55 și Pandurilor, 2. Însuși autorul acestor rînduri a fost luat la pumni de paznici!

2. O luptă similară s-a dat și la Rîșcanovca pe străzile Doga, 32/2, Dimo, 31/1, 7/3, Zimbrului (vizavi de Institutul Muncii). Aici la fel s-a reușit stoparea ridicării blocurilor multietajate și a benzinăriilor.

3. Sunt convins că locuitorii sectorului Buiucani își amintesc bătăliile din străzile Calea Ieșilor, 11/2, (parcul Alunelul), Calea Ieșilor,16/2, (parcul la Izvor), Calea Ieșilor, 55; N. Costin,51; Belinski, 4!

Aici prin eforturi supraomenești s-a reușit stoparea înălțării mai multor blocuri multietajate chiar în curtea caselor din preajmă!

4. O adevărată batalie s-a dat  pe strada Creangă, 1, (UPS Creangă, ansamblul de dansuri sportive Codreanca). Aici a participat și umila voastră slugă. Confruntarea a durat săptămîni la rînd, dar noi am reușit să păstrăm zona pentru amenajarea unui spațiu verde!

Destul de grea a fost și lupta pentru centrul Chișinăului. Aici, un ar de pămînt costă de la 30 de mii de euro în sus.

Iată de ce mafia imobiliară se ține cu dinții de pămîntul acaparat pe străzile Drumul Viilor, 40/2, în zona de parc pe strada Trifan Balta; Hîncești, 60; Asachi, 4, Timiș, 14.

Planurile acestor indivizi lipsiți de scrupule au fost planetare – zeci de clădiri cu 14 și mai multe etaje!

Vă zic așa cum este – Ion Ceban este nu doar un manager de performanță și un profesionist. El este un LUPTĂTOR.

Spre deosebire de alți “luptători”  Ceban a luptat nu pentru sine, ci pentru chișinăuieni. Anume pentru asta și este stimat de cetățeni, pe mulți din ei, personal i-a protejat.

Bătălia pentru pentru Primăria Capitalei este în plină desfășurare.

Recunosc, la moment, nu știu cine va cîștiga.

Dar sigur știu că, Ion Ceban deja a cîștigat recunoștința a mii de chișinăuieni!

Iar asta valorează o avere…

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă