PSRM

13 ianuarie 2021

Bogdan Țîrdea: Cetățeni care au furat miliardul, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu

Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu intensificarea atacurilor asupra reprezentanților Partidului Socialiștilor.

– Astăzi anturajul lui Soros și al Maiei Sandu au lansat un atac dur în 3 direcții:

  1. Procurorul General Alexandr Stoianoglo trebuie să plece. La urma urmei, el a finalizat de fapt cazul cu privire la miliard și în curînd va iniția procedura de arestare.
  2. Primarul Ion Ceban conduce „rău” capitala, nu permite mafiei construcțiilor să jefuiască terenul orașului. Mai mult, a returnat cîteva hectare de teren. Era mai bine pe vremea lui Chirtoacă.
  3. Dodon, care însuși a cîștigat 42% la alegerile prezidențiale (49% în țară), nu trebuie să fie liderul PSRM. Năstase, care a obținut 3%, poate fi liderul PPDA. Și Chirtoacă cu 1% – liderul PL. La fel ca Țîcu.

A început o campanie de discreditare a acestor 3 figuri.

Maiei Grigorievna îi mornăie Usatîi, Voronin, Șelin și alți cetățeni care au slujit anterior lui Plahotniuc cu credință și adevăr.

În această orgie generală, nelegiuirea îi revine și slujitorului vostru credincios pentru faptul că descriem jocurile lor împotriva propriei țări și a oamenilor.

Cetățeni care au furat un miliard, mafia construcțiilor s-a unit în jurul Maiei Sandu. Acești lautari sunt guvernați de un singur ambasador.

Acest lucru este important de înțeles. Aceasta este întreaga formulă pentru acțiunile ulterioare ale acestor domni.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă