PSRM

18 ianuarie 2021

Bogdan Țîrdea: În oraș au fost construite drumuri noi, trotuare, terenuri de joacă, achiziționate noi troleibuze și autobuze

Comentariul politologului Bogdan Țîrdea:

„Slujitorii lui Soros și baronii mass-media ai Maiei Sandu continuă să îl calomnieze pe primarul capitalei, Ion Ceban.

Se pare că centrul orașului este murdar.

Nu mai spuneți! Într-adevăr așa este? Nouă ni se pare exact opusul.

Pentru prima dată în ultimii cel puțin 10 ani, au fost restaurate havuzuri, pasaje subterane, au fost îndepărtate panourile publicitare și tarabele! Orașul s-a luminat, s-a transformat, s-a născut din nou, respirînd adînc.

Trotuarele din sectorul Centru au fost acoperite cu plăci noi de teracotă, ca în cele mai bune capitale ale lumii. Se îndepărtează murdăria, se curăță zăpada, se dezinfectează orașul! Ați mai văzut așa ceva în toți acești ani?

Orașul a obținut noi drumuri, trotuare, locuri de joacă, troleibuze noi și autobuze! Despre suburbii, în general tac!

Chiar și rîul Bîc a fost curățat, ceea ce este dincolo de domeniul fanteziei.

Și cel mai important, s-au încetat furturile.

Primarul a întors în subordinea orașului hectare întregi de teren furat de mafia construcțiilor. Toate tenderele sunt deschise.

Multe scheme de corupție au fost eliminate.

Ați putea să-mi numiți cel puțin o persoană apropiată de Ceban, care ar controla microbuzele, tarabele, publicitatea în capitală, întreprinderile de construcții și așa mai departe, așa cum era pe vremea lui Chirtoacă?

Ceban a demonstrat abilități manageriale extraordinare, cu un buget foarte slab și absența majorității în consiliul municipal.

Sunt convins că toate încercările posturilor TV 8, PROTV și ale slujitorilor lui Soros sunt sortite eșecului. Oamenii văd și înțeleg totul”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă