PSRM

17 octombrie 2021

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor îndeamnă locuitorii din Bălți să voteze pentru candidatul la funcția de primar al municipiului, Alexandru Nesterovschi

Astăzi, la consiliul electoral de circumscripție Bălți a avut loc înregistrarea candidatului la funcția de primar al municipiului Bălți din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandru Nesterovschi, pentru participare la alegerile din 21 noiembrie 2021.

După înregistrare, a avut loc depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din Bălți, un marș și un miting în susținerea candidatului din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Alexandru Nesterovschi.

La miting au participat – liderul PSRM, Igor Dodon, președintele fracțiunii parlamentare a BCS, Zinaida Grechanîi, vicepreședintele Parlamentului din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Batrîncea, deputați în Parlamentul RM din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, vice-președintele fracțiunii PSRM în consiliul municipal Chișinău, Alexandru Odințov, consilieri municipali Bălți din partea fracțiunii PSRM, locuitori ai municipiului.

În luarea sa de cuvânt, președintele PSRM, Igor Dodon, a atras atenția asupra vremurilor dificile în care ne aflăm.

„Două-trei luni în urmă, nimeni nu credea că situația din țară va degrada atât de rapid în toate domeniile. Pensionarilor li s-a promis o indexare substanțială, dar ce s-a obținut? În agricultură, în ciuda unui an roditor, prețurile la produsele agricole au crescut. În loc să fie semnat contractul cu privire la gaze, ni se vorbește în fiece zi despre un șantaj din partea Rusiei. Anterior, Dodon și Grechanîi erau acuzați, dar astăzi deja Putin e de vină. Și în această situație dificilă, ei încearcă să ne convingă că și la Bălți trebuie de votat pentru ”galbeni”, a menționat Igor Dodon.

În altă ordine de idei, liderul PSRM a remarcat schimbările care au avut loc în Chișinău în ultimii doi ani. El și-a exprimat încrederea că aceleași rezultate pot fi obținute și la Bălți.

Igor Dodon a îndemnat locuitorii capitalei de Nord să voteze pentru candidatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

„Țara trebuie salvată. Pentru aceasta trebuie să ne consolidăm. Vom fi alături de locuitorii orașului Bălți și îi vom susține. Alegerile din 21 noiembrie la Bălți nu înseamnă doar o luptă pentru funcția de primar, dar semnifică și un pas de eliberare a Moldovei de ”molima galbenă”, și această eliberare va începe de la Bălți”, a subliniat liderul PSRM.

Pe finalul mitingului, a fost adoptată o rezoluție.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă