PSRM

07 decembrie 2023

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor îndeamnă primarii aleși să nu participe la spectacolul propagandistic al lui Sandu

ПСРМ

BCS respinge și condamnă inițiativa Maiei Sandu de a organiza o așa-numită întâlnire cu primarii aleși din localitățile țării.

Amintim că, pe parcursul campaniei electorale, conducerea de vârf a țării, în persoana președintelui, Maia Sandu, prim-ministrului, Dorin Recean, și președintelui Parlamentului, Igor Grosu, a șantajat deschis alegătorii, afirmând că finanțarea externă va ajunge doar în localitățile în care vor fi aleși primari „pro-europeni”.

După eșecul rușinos din alegeri, Sandu și-a schimbat retorica și cheamă primarii aleși la un „dialog”. Duplicitatea actualei șefe a statului și a echipei sale nu are limite. Înainte de a chema pe cineva la dialog, doamna Sandu ar trebui să-și ceară scuze atât de la alegători, cât și de la aleșii locali pe care i-a insultat în timpul campaniei electorale.

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este convins că conducătorii administrațiilor locale, care au primit mandat de încredere din partea alegătorilor săi, nu trebuie să cedeze șantajului și să se lase ademeniți de o persoană mincinoasă și isterică care a încălcat toate normele de bun simț.

Îndemnăm și alte formațiuni politice, care se opun regimului Sandu și PAS, să solicite reprezentanților săi în administrația publică locală să nu participe la acest spectacol propagandistic rușinos, consacrat debutului campaniei prezidențiale a lui Sandu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă