PSRM

21 ianuarie 2019

Vlad Batrîncea a venit cu un apel către cetățeni de a nu permite Republicii Moldova “să fie vîndută la licitație“

În ultimii zece ani, de cînd forțele politice de dreapta sunt la putere în țara noastră, are loc procesul dur de „deznaționalizare” a Republicii Moldova, privarea principiilor fundamentale ale statului, valorilor tradiționale, atentat la suveranitate și neutralitatea țării. Anume din acest motiv, viitoarea campanie electorală va fi pentru Partidul Socialiștilor o adevărată bătălie pentru Patrie.

Despre aceasta a afirmat în cadrul emisiunii “Персональный акцент” de la postul de televiziune Accent TV, secretarul executiv al PSRM și deputatul, Vlad Batrîncea.

Deputatul consideră că, simțind apropierea decesului politic, actuala guvernare va apela la diferite trucuri. În același timp, socialiștii văd în alegerile viitoare, șansa de a reîntoarce Republicii Moldova suveranitatea, independența, politică și economie independentă, a subliniat el. În acest sens, Batrîncea a reamintit că, în perioada în care forțele pro-europene au fost la putere, economia Republicii Moldova a fost lovită dur. În calitate de dovadă, Batrîncea a adus Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, care practic a distrus bazele industriei, agriculturii și afacerilor din Republica Moldova.

“Următoarele alegeri sunt ultima șansă pentru republica noastră, pentru cetățenii noștri. Nu va mai exista altă șansă. Multe întreprinderi s-au vîndut la licitație, iar statul nostru, la fel poate fi vîndut”, a declarat socialistul, îndemnînd cetățenii să nu permită acest lucru.

Источник: http://aif.md/batryncha-prizval-grazhdan-ne-pozvolit-moldove-ujti-s-molotka-video
© aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă