PSRM

13 noiembrie 2020

Batrîncea: Victoria lui Igor Dodon va fi victoria întregului popor!

Zeci de mii de cetățeni din toată țara au ieșit astăzi pe străzile orașelor lor pentru a-l sprijini pe Igor Dodon și a-i ura victoria. Despre acest lucru a declarat deputatul PSRM Vlad Batrîncea în cadrul mitingului de la Chișinău.

“Victoria lui Igor Dodon va însemna victoria întregului popor. Suntem zeci de mii în toate orașele Moldovei. Sute de deputați, mii de consilieri, sute de primari, cetățeni simpli – cu toții suntem diferiți. Da, uneori privim lucrurile diferit, da, uneori vorbim limbi diferite, dar împreună suntem o singură națiune care nu va permite nimănui să ne împartă în buni și răi. Astăzi am venit să spunem că vrem să construim o altă țară în care toată lumea va fi egală în fața legii, în care nimeni altcineva nu își va permite să numească pe cineva separatist. Toți merităm respect. Fiecare cetățean, persoană este Moldova și nu vom permite nimănui să ne despartă!

Vrem ca Moldova să aibă un președinte responsabil cu o echipă, pentru că am auzit de multe ori promisiuni goale în campaniile lor electorale. Ei și-au amintit că în Moldova avem pensionari, cetățenii vorbitori de limbă rusă, raioane, sate și orașe și nu doar rețelele sociale.

Cu toții suntem diferiți, dar cu toții înțelegem că fiecare promisiune trebuie respectată. Înțelegem că trebuie să existe o echipă lîngă președinte, iar domnul Dodon este susținut de Parlament, Guvern și administrații locale. El va reuși să-și îndeplinească promisiunea, iar noi vom fi acolo!”, a subliniat el.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă