PSRM

02 septembrie 2022

Vlad Batrîncea: Partidul Socialiștilor va avea un cuvânt greu de spus în cadrul alegerilor locale și nu doar

În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune ”Primul în Moldova”, Vlad Batrîncea a vorbit despre pregătirea formațiunii către alegerile locale.

Astfel, potrivit lui, PSRM are o echipă care va face față tuturor provocărilor. ”PSRM dispune de structuri care au fost formate de-a lungul anilor, iar oamenii s-au unit nu de dragul adunării, ci având anumite obiective. Spre exemplu, în Chișinău, PSRM dispune de o echipă foarte bună, există o fracțiune municipală care asigură majoritatea în CMC și activitatea stabilă a puterii municipale, inclusiv a primăriei. Ne mândrim cu faptul că datorită eforturilor echipei noastre în Chișinău se produc schimbări pozitive”, a menționat secretarul executiv al PSRM.

”Mai este un an până la alegeri și este mult de muncit, de implementat proiecte de dezvoltare a capitalei. Din acest motiv PSRM nu va participa la polemicile privind eventualele candidaturi la funcția de primar și altele, ci va munci în continuare, iar despre campania electorală se va comunica la timpul potrivit. Oricum, PSRM va avea un cuvânt greu de spus și nu doar în alegerile locale”, – a punctat Batrîncea.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă