PSRM

14 aprilie 2022

Vlad Batrîncea, la protestul din Cahul: „Procurorii care desenează dosare pe numele președinților de raioane vor fi trași la răspundere”

„Nu faceți parte din acest joc rușinos!” Cu acest apel a venit secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, către consilierii raionului Cahul, în timpul protestului de azi, din fața sediului Consiliului Raional Cahul, acolo unde socialiștii, dar și cetățenii de rând, manifestează în susținerea președintelui raionului Cahul, Marcel Cenușă.

„Azi este regizat un scenariu de cel mai prost gust. Când se desfășoară ședința Curții de Apel, tot atunci se face ședința consiliului raional pentru a numi un președinte interimar al raionului Cahul. Am venit să apărăm legea și să facem tot posibilul pentru ca Marcel Cenușă să revină la funcția lui de președinte al raionului Cahul. Spunem ferm, „Libertate lui Cenușă!”, a declarat Batrîncea.

Secretarul executiv al PSRM a declarat că, consilierii raionali se adună azi într-o ședință extraordinară, cu abaterea mai mult proceduri, pentru a-l suspenda pe Marcel Cenușă din funcție și pentru a promova o persoană comodă guvernării în funcția de președinte interimar.

„Ne adresăm consilierilor raionali din Cahul, nu faceți parte din acest joc rușinos, nu participați la această ședință rușinoasă, nu fiți complici la aceste fărădelegi! Mâine vor veni și la dvs acești procurori și vă vor desena și vouă dosare. Scopul este să destabilizeze situația în raionul Cahul. Procurorii vor răspunde în fața legii, dar facem apel către consilieri – nu e frumos ceea ce vreți să faceți, dacă credeți că așa veți prelua conducerea raionului, nu aveți nicio șansă. Administrația locală nu trebuie să devină complicele acestui joc rușinos, iar celor care au lansat acest joc rușinos, le spunem „RUȘINE!”, a conchis Vlad Batrîncea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă