PSRM

13 iulie 2022

Vlad Batrîncea: Guvernarea noastră trăiește într-o lume absolut paralelă cu cetățenii săi!

Un an de guvernare PAS – un an de dezamăgire. Declarația a fost făcută de Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune Primul în Moldova. Batrîncea a menționat că “promisiunile frumoase” și “vremurile bune” promise de PAS în campanie electorală au rămas doar pe hârtie și în studiouri televizate, iar în realitate cetățenii o duc tot mai greu.

„Dacă e să formulăm într-un cuvânt situația la ziua de azi și dispoziția în societate, cuvântul cel mai potrivit pentru un an de guvernare a PAS ar fi dezamăgire. Să aducem aminte că PAS-ul a obținut un rezultat foarte consistent datorită promisiunilor prea generoase, inadecvate, deplasate de realitate. Doi – datorită manipulărilor masive în ceea ce ține de crearea așteptărilor a unei vieți mult mai bune, mai frumoase, acele “vremuri bune”. promise, și, evident că astăzi cea mai mare problemă este că aceste promisiuni au rămas doar pe hârtie și doar în studiouri televizate. În realitate cetățenii o duc mai greu. Putem constata că guvernarea noastră trăiește într-o lume absolut paralelă cu cetățenii săi. Deficit de comunicare, decizii netransparente luate după ușile închise, reforme care se fac sub masă și nu sunt consultate”, a declarat deputatul PSRM.

Vlad Batrâncea susține că cele mai mari trei probleme, gafe ale actualei guvernări sunt: politica de cadre, reformele inutile și concentrarea excesivă pe politica externă.

„Prima problemă este politica de cadre, este lipsa totală a cadrelor sănătoase, lipsa concursurilor publice, care ar fi un mecanism de identificare a cadrelor pregătite, a oamenilor cu experiență și dorință. A doua problemă sunt reformele inutile și distrugerea a tot ce se numește temelia domeniilor importante: agricultură, educație, medicină, etc. A treia problemă este concentrarea excesivă pe politica externă, lipsa politicilor interne, lipsa politicilor îndreptate spre cetățeni”, a declarat Batrîncea.

Amintim că, la 11 iulie curent s-a împlinit un an de când Partidul Acţiune şi Solidaritate a câștigat alegerile parlamentare anticipate.

a-tv.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă