PSRM

01 iunie 2023

Astăzi marcăm Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători copilăria – vârsta sincerităţii, a libertăţii depline, a viselor fără de hotar

Cu această ocazie, Partidul Socialiștilor transmite sincere felicitări tuturor copiilor și părinților din țara noastră. Copiii sunt viitorul nostru, cea mai prețioasă avuție a unei națiuni şi ceea ce semănăm astăzi, vom culege mâine.

Partidul Socialiștilor a elaborat mai multe inițiative legislative ce ar crea condiții adecvate de dezvoltare a copiilor noștri. Printre acestea se numără proiectele de lege de asigurare a dreptului la alimentație gratuită pentru elevii claselor I-IX; de acordare a suportului financiar unic în sumă de 1000 de lei pentru pregătirea elevilor de noul an școlar; de asigurare a capitalului familial la nașterea copiilor etc. Niciunul din aceste proiecte nu a fost votat de majoritatea parlamentară.

Vom insista pe adoptarea unui cadru normativ favorabil astfel încât fiecare copil din țara noastră să beneficieze de un climat stabil și prietenos pentru a avea posibilitatea să-și valorifice aptitudinile și capacitățile la justa valoare.

De 1 iunie, le spunem tuturor copiilor “La mulţi ani!”. Vă urăm o zi plină de surprize, iar dragostea și grija celor apropiați să vă însoțească mereu!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă