PSRM

31 martie 2023

Astăzi își sărbătorește ziua de naștere Vlad Batrîncea, secretar executiv al Partidului Socialiștilor

Vlad Batrîncea este un membru activ al PSRM din primele zile ale istoriei sale noi. Este organizatorul a sute de acțiuni de protest ale PSRM în capitală și în raioane: împotriva corupției și a furtului miliardului, împotriva privatizărilor barbare, a creșterii nestăpânite a prețurilor și tarifelor, în apărarea neutralității și suveranității Moldovei.

Vlad Batrîncea promovează consecvent poziția Partidului și a alegătorilor noștri la nivel parlamentar, pe platforme internaționale, inclusiv de la tribuna Consiliului Europei.

Vlad Batrîncea a ajuns la cârma Partidului Socialiștilor în una din cele mai dificile perioade – când țara se află într-o criză economică, când s-a acutizat situația internațională, când opoziția este supusă unei presiuni fără precedent. În ciuda tuturor provocărilor existente, Vlad Batrîncea reușește să consolideze Partidul și să-l conducă ferm înainte.

Adresăm sincere felicitări domnului Vlad Batrîncea, care în orice funcție ar fi, în orice situație s-ar afla, mereu dă dovadă de responsabilitate, calități morale şi capacităţi profesionale înalte, de omenie, încredere în oameni și are convingerea că legea și echitatea socială vor domina în țara noastră. Îi dorim omagiatului multă sănătate, succes în toate intențiile sale, colegi și susținători fideli și multe victorii!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă