PSRM

07 decembrie 2015

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi s-au întîlnit cu ambasadorul Poloniei în ţara noastră

Astăzi, Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova împreună cu Zinaida Greceanîi s-au întîlnit cu E.S. Artur Michalski, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Polone în ţara noastră, la solicitarea părţii polone.

În debutul întrevederii dimpomatul polon l-a felicitat pe Igor Dodon cu prilejul realegerii în funcţia de Preşedinte al Partidului Socialiştilor din RM la cel de-al XIII-lea Congres al formaţiunii.

În cadrul discuţiilor părţile au făcut un amplu schimb de opinii pe marginea situaţiei social-economice şi politice din ţara noastră.20151207-007

Referindu-se la situaţia politică din Moldova Igor Dodon a menţionat că socialiştii vor insista pe organizarea alegerilor anticipate, deoarece doar aşa Moldova va putea depăşi dezastrul economic, social şi politic în care s-a pomenit graţie guvernării “pro-europene”. Mai mult ca atît, potrivit ultimelor sondaje, majoritatea cetăţenilor îşi doresc acest lucru, a menţionat Dodon.

Igor Dodon şi-a exprimat speranţa că pînă la data de 29 ianuarie 2016 nu va fi constituită o majoritate parlamentară şi investit un nou Guvern, fapt care va urgenta desfăşurarea scrutinului parlamentar.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă