PSRM

20 octombrie 2015

Ambasadorul Andrei Neguţa a avut întrevederi cu diplomaţii Germaniei şi Marii Britanii

La 19 octombrie curent ambasadorul, vicepreşedintele fracţiunii Partidului Socialiştilor în Parlamentul RM, Andrei Neguţa a avut o întrevedere cu ambasadorul Germaniei în Moldova, Ulrike Knotz.

În cadrul discuţiei deputatul Neguţa a informat interlocutorul despre vizita, în iulie curent, a delegaţiei fracţiunii parlamentare a PSRM, la Bundestagul German, precum şi despre  pregătirile Congresului  al XIII-lea ordinar al PSRM, care se va desfăşura la 29 noiembrie la Chişinău.

La rîndul său, D-na Knotz a vorbit despre rezultatele vizitelor înalţilor funcţionari germani în Republica Moldova, efectuate în perioada septembrie-octombrie, curent.

Diplomaţii au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei politice din Moldova dar şi a sesiunii de toamnă-iarnă a Parlamentului RM, care şi-a început lucrările la 15 octombrie, curent.

Totodată, la 13 octombrie curent, diplomatul Neguţa a avut o întrevedere la sediul Ambasadei Marii Britanii în RM, cu dl. Neil Martin, şef-adjunct al Ambasadei Marii Britanii în Republica Moldova cu care a purtat o discuţie cu privire la situaţia tensionată din ţară. Descuţiile între diplomaţi s-au desfăşurat într-o atmosferă caldă şi deschisă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă