PSRM

14 aprilie 2022

Alexandr Suhodolschi: nu-i veți închide pe toți! Poporul va lupta pentru dreptul de a avea o viață normală la noi în țară

Alexandr Suhodolschi, deputat PSRM a menționat în cadrul protestului de la Cahul că actuala guvernare nu este preocupată de îmbunătățirea vieții oamenilor, dar organizează doar șhow-uri și-i închide pe oamenii care cu adevărat rezolvă problemele cetățenilor.

”Îl cunosc pe Marcel Cenușă de mai mulți ani – ambii locuim la sudul țării. Este omul care mereu a dat dovadă de responsabilitate. Aflându-se în funcția de președinte, mereu a fost preocupat de asigurarea unor condiții de trai bune pentru oamenii simpli. A fost primul care a acordat sprijin refugiaților – omul care prin fapte a demonstrat cum se muncește pentru oameni. Desigur că anume așa o persoană trebuia învinuită în toate păcatele pentru a defăima PSRM”, a menționat Suhodolschi.

De asemenea, el a îndemnat pe responsabilii de soarta lui Marcel Cenușă să reflecte asupra faptului că va veni o nouă zi, și că nu-i vor putea închide pe toți. ”Poporul va lupta pentru dreptul de a avea o viață normală în țara noastră. Chiar dacă va fi interzisă panglica Sf. Gheorghe, chiar dacă va fi interzisă istoria – toate vor avea un sfârșit!”, a concluzionat Suhodolschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă