PSRM

25 martie 2016

Alexandr Nesterovschi conduce o delegaţie a oamenilor de afaceri moldoveni în oraşul Kursk din F.R.

Alexandr Nesterovski, deputat în Parlamentul RM din partea PSRM, conduce o delegaţie a oamenilor de afaceri din Moldova într-o vizită de două zile în oraşul Kursk din Federaţia Rusă, unde participă la o masă rotundă cu tema: „Dezvoltarea relaţiilor economice şi culturale ruso-moldoveneşti”şi Festivalul „Mărţişor”, organizat de Asociaţia obştească regională „Obşina Moldovan”.

În cadrul mesei rotunde sînt puse în discuţie mai multe chestiuni legate de promovarea şi extinderea relaţiilor comerciale şi economice dintre Republica Moldova şi Regiunea Kursk, consolidarea imaginii pozitive a Republicii Moldova şi a comunităţii de afaceri moldoveneşti în regiune, extinderea  şi diversificarea exportului de produse şi oferte moldoveneşti pe piaţa rusă.

12718380_10207693133278706_6265266621868270990_nTotodată, participanţii la masa rotundă vor discuta subiecte ce ţin de armonizarea legislaţiei şi îmbunătăţirea condiţiilor de dezvoltare a comerţului moldovenesc în regiune.

În cadrul vizitei, deputatul socialist, Alexandr Nesterovski va mai participa la festivalul „Mărţişor”, care se organizează la Kursk, de către comunitatea moldovenilor din zonă, dedicat sărbătorii Mărţişor, marcată tradiţional în luna martie în Moldova.

La evenimentele menţionate participă reprezentanţi ai administraţiei oraşului Kursk, deputaţi ai Adunării orăşeneşti, ai businessului local şi moldoveni stabiliţi cu traiul în această regiune, membri ai comunităţii moldovenilor din Kursk. 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă