PSRM

30 septembrie 2018

Alexandr Minizianov a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția electorală Glodeni

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat în ziua de 30 septembrie un miting de protest în Glodeni, împotriva politicii distructive a așa-numitei guvernării ”proeuroepe” din ultimii nouă ani. La miting au participat președintele PSRM Zinaida Greceanîi, secretarul executiv Vlad Batrîncea, deputați, primari, consilieri locali, dar și locuitorii raioanelor Glodeni și Rîșcani, care fac parte din circumscripția electorală Glodeni.

Participanții la miting s-au expus foarte dur față de guvernarea ”eurounionistă”, care prin activitatea sa a obligat cetățenii să părăsescă țara și le-a spulberat toate speranțele pentru o viață mai bună în Republica Moldova.

Participanții la miting și-au exprimat sprijinul plenar pentru Preşedintele Republicii Moldova Igor Dodon, pentru Partidul Socialiştilor din Republica Moldova și au susținut înaintarea candidaturii domnului Alexandr Minizianov din partea OT PSRM, pentru funcția de deputat în parlamentul RM pe circumscripția electorală Glodeni, pentru alegerile din 24 februarie 2019.

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă