PSRM

28 septembrie 2022

Alexandra Tolocico: trebuie să unim societatea, nu s-o divizăm!

Astăzi, în cadrul ședinței CMC, consilierul municipal din fracțiunea PSRM, Alexandra Tolocico, le-a cerut colegilor să nu semene discordie pe probleme de limbă vorbită, ci să se concentreze pe rezolvarea problemelor reale.

„În legătură cu declarațiile recente ale colegilor, aș dori să vă amintesc că suntem o societate multinațională! Personal, sunt letonă! Cunosc atât limba de stat, cât și altele. Există reprezentanți ai diferitor naționalități printre consilieri și nu este corect să le restricționați drepturile. Nu semănați discordie pe probleme legate de limba vorbită!

Astăzi, din păcate, cetățenii Republicii Moldova părăsesc țara noastră și pleacă la muncă în diferite țări în căutarea unei vieți mai bune, deși li s-a promis așa-numitele VREMURI BUNE. Identificați problemele reale și rezolvați-le! Trebuie să unim societatea, nu s-o divizăm!

Reieșind din cele spuse, solicit puterii executive să ia în calcul posibilitatea creșterii bugetului pentru „dezvoltarea relațiilor etno-culturale”, astfel încât capitala să devină un exemplu pentru toată lumea. Suntem pentru coexistentă pașnică!”- a declarat Alexandra Tolocico.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă