PSRM

15 martie 2022

Alexandra Tolocico: Fracțiunea PSRM va susține mereu inițiativele sociale menite să ajute oamenii

Fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău ajută plenar refugiații din Ucraina încă din primele zile. Despre aceasta a comunicat Alexandra Tolocico, consilier municipal al Partidului Socialiștilor, în cadrul ședinței CMC.

– În doar câteva zile, Chișinăul a învățat să ofere asistența necesară în mod prompt și organizat, de la cele mai mici detalii și până la logistică, cazare, alimentare, acordarea asistenței medicale și psihologice, asigurarea minimului necesar celor care au nevoie. Țara noastră mică, săracă a demonstrat că inima și sufletul poporului nostru sunt nemărginite. Probabil, în Moldova nu există nicio persoană care a rămas indiferentă față de nenorocirea oamenilor, a menționat Tolocico.

Alexandra Tolocico a subliniat faptul că din primele zile, toate subdiviziunile primăriei, preturile, direcțiile, agenții economici, sectorul HoReCa au fost implicate în regim non stop și acordă ajutor. Din fondul de rezervă al municipiului Chișinău au fost alocate peste 4 milioane de lei pentru cheltuielile ce țin de soluționarea problemelor privind repartizarea, cazarea și alte necesități ale refugiaților din Ucraina.

– Împreună cu consilierii din fracțiunea PSRM, ne aflăm zi de zi la centrul Moldexpo, colaborăm cu agenții economici care ne ajută în procurarea produselor alimentare, lenjeriei de pat, a celor mai necesare lucruri. De asemenea, aceștia transferă donații pe conturile de caritate. Vreau să menționez faptul că fracțiunea socialiștilor va susține mereu orice inițiativă cu caracter social. În fiecare zi, mă contactează cunoștințele mele, prietenii, persoane mai puțin cunoscute care, în virtutea posibilităților lor, doresc să ofere ajutor. Cred că pe fiecare dintre voi vă contactează și spun că vor să ajute. De aceea îndemn oamenii de bună credință să continue să ofere susținere și să fie alături de cei care au nevoie de sprijinul nostru mai mult ca niciodată, a concluzionat consilierul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă