PSRM

24 noiembrie 2022

Alexandr Suhodolschi: oamenii vor tăia nodul Gordian al guvernării PAS

În cadrul discuțiilor din Parlament cu privire la moțiunea de cenzură împotriva ministrului Justiției, deputatul PSRM, Alexandr Suhodolschi, a atras atenția asupra faptului că luarea de cuvânt a ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, ar putea fi atribuită unui agitator profesionist PAS.

„Ați făcut tot posibilul pentru a justifica eșecurile nu doar ale ministerului Justiției, dar și ale guvernării voastre în ansamblu. Însă nu ne mai aflăm în campanie electorală, sunteți responsabil față de oameni pentru acțiunile dumneavoastră”, a spus deputatul.

Suhodolschi a menționat că în discursul său Litvinenco nu a spus nimic concret referitor la justiție și toate problemele indicate în moțiunea de cenzură înaintată împotriva lui.

Deputatul a atras atenția și asupra faptului că, din corespondența ministrului, apărută în spațiul public, devine clar că acesta este mult mai preocupat de faptul ce politician de opoziție sau persoană publică să fie „închisă” ca aceasta să nu mai deranjeze reprezentanții PAS în fărădelegile pe care le fac în țară.

„Nodul Gordian al guvernării PAS este greu de dezlegat, dar oamenii din țara noastră vor tăia acest nod”, a rezumat Alexandr Suhodolschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă