PSRM

25 mai 2022

Alexandr Odințov: Regimul PAS este mai periculos decât războiul!

Partidul de la guvernare a eșuat pe toate domeniile, iar pentru a ascunde aceste eșecuri și incompetența sa, PAS organizează show-uri televizate, cu arestarea oponenților politici. Declarația a fost făcută de către consilierul PSRM, în CMC, Alexandr Odințov, în timpul protestului organizat de socialiști, în fața Parlamentului.

„Regimul PAS este mai periculos decât războiul. În țara vecină, Ucraina, unde este război, inflația este de 17%, în Rusia, țară împotriva căreia au fost impuse sancțiuni, inflația este de 16%, iar în Moldova prețurile au crescut cu 27%. PAS a eșuat pe toate domeniile, guvernarea nu face față scumpirilor. Pentru a-și ascunde eșecurile, ei au recurs la aceste spectacole ieftine, organizează percheziții și rețin liderii politici. Rușine pentru așa guvernare!”, a declarat Alexandr Odințov.

Membrii și simpatizanții PSRM continuă protestele împotriva ilegalităților și a dosarelor fabricate la comandă. În această dimineață, manifestanții s-au adunat în fața Parlamentului, unde scandează Rușine! Jos Guvernul PAS! Moldova! Protestatarii cer eliberarea lui Igor Dodon și încetarea dosarelor fabricate la comandă pe membrii PSRM. Totodată, PSRM îndeamnă cetățenii să se unească în lupta împotriva dictaturii, și a încercării guvernanților de a vinde țara străinilor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă