PSRM

10 iunie 2022

Alexandr Odințov: Cu cât e mai rea situația din capitală, cu atât mai bine pentru PAS

Alexandr Odințov, președintele fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, a declarat că partidul de la guvernare se ghidează după principiul: „Cu cât situația este mai gravă în oraș, cu atât mai bine pentru PAS”.

În cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău din 9 iunie, Alexandr Odințov a menționat că socialiștii, inclusiv în Parlament, au venit cu o serie de inițiative care ar împiedica creșterea tarifului pentru transportul public, dar conducerea țării le-a ignorat.

– Dacă ar fi fost adoptat proiectul deputaților PSRM (privind reducerea accizelor și TVA la carburanți – nota red.) atunci motorina ar costa mai puțin de 20 de lei. Dar conducerea țării nu vrea să renunțe la aceste fonduri, pentru că 11 lei din fiecare litru merg la stat … Fracțiunea PAS,la fel ca și Guvernul, este ghidată de principiul: „cu cât situația din capitală este mai rea, cu atât mai bine pentru noi. Dar ar fi trebuit să-și amintească că susținătorii lor folosesc și transportul public”, a spus Odințov.

Menționăm că o decizie privind modificarea tarifului pentru transportul public nu a fost luată în cadrul acestei ședințe.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă