PSRM

04 septembrie 2019

Alexandr Nesterovschi  a depus documentele pentru înregistrarea în calitate de candidat din partea PSRM pentru funcția de primar de Bălți

Alexandr Nesterovschi și echipa sa au fost primii care au depus documentele la Consiliul electoral de circumscripție pentru a se înregistra în calitate de candidați pentru funcțiile de primar al municipiului Bălți și consilieri municipali din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

“În primul rînd, aș dori să mulțumesc echipei noastre din Bălți și conducerii Partidului Socialiștilor pentru încrederea acordată!

Fiecare locuitor al orașului este mîndru de faptul că este bălțean, pentru fiecare dintre noi Bălți este un oraș special, este casa noastră, o patrie mică, pentru viitorul căreia suntem îngrijorați.

Ca persoană care locuiește în Bălți, care și-a petrecut copilăria și tinerețea aici, care a mers la școală și universitate, care are aici o familie și copii îi pasă de soarta orașului nostru iubit.

Orașul nu mai are nevoie de conducători care uită de promisiunile făcute în perioada electorală. Locuitorii din Bălți s-au săturat de minciuni spuse consecvent, de promisiuni neîmplinite. Orașul are nevoie de o cale de dezvoltare!

Eu merg la aceste alegeri nu de unul singur, ci cu o echipă puternică și profesionistă, dintre care 95% nu au deținut nicio funcție în Primărie. Consider că orașul trebuie să primească un nou impuls de dezvoltare și pentru asta avem nevoie de oameni noi care să ofere idei noi.

În curînd vă vom prezenta platforma noastră și programul de dezvoltare pe termen lung al orașului”, a declarat Alexandr Nesterovschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă