PSRM

19 mai 2022

Adrian Lebedinschi: Guvernarea minte poporul!

Astăzi, în cadrul protestului împotriva guvernării, Adrian Lebedinschi, deputat în Parlamentul Republicii Moldova a învinuit guvernarea că nu-și respectă promisiunile date cetățenilor țării.

”Guvernarea trebuie să plece, sunt niște mincinoși care nu au grijă de popor. Au promis pensionarilor majorarea pensiilor, dar, în realitate, au majorat tarifele la serviciile locativ-comunale și prețurile la produsele alimentare, iar poporul a sărăcit complet. Este un genocid împotriva propriului popor!”, a remarcat deputatul.

De asemenea, Adrian Lebedinschi a menționat că guvernarea minte cetățenii și cheltuie în zadar banii contribuabililor: ”Tinerii pleacă din țară, iar guvernarea se distrează la maximum pe banii contribuabililor. Ne dorim un sistem echitabil al justiției, salarii și pensii decente, însă regimul ne minte. Puterea aparține poporului și nu acestor mincinoși. Explicați celor care trăiesc în diasporă, până unde am ajuns din cauza celor pe care i-au votat!”

Potrivit deputatului, acesta este doar începutul, iar oamenii din întreaga țară sunt pregătiți să iasă la proteste. ”Partidul Socialiștilor este mereu alături de popor și va fi în primele rânduri ale acestor proteste”, a concluzionat Lebedinschi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă