PSRM

15 septembrie 2022

Adrian Lebedinschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul Georgiei în Republica Moldova

Adrian Lebedinschi, șeful delegației Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), a avut o întrevedere cu Levan Diasamidze, Ambasadorul Georgiei în Republica Moldova.

În cadrul discuției, oficialii au abordat mai multe subiecte legate de perspectivele de dezvoltare, diversificare și impulsionare a relațiilor bilaterale și multilaterale pe filiera APCEMN, dar și la nivel interguvernamental, în special în domeniul economic și cultural.

Astfel, deputatul socialist a pledat pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea de investiții prin reabilitarea activității Comisiei interguvernamentale moldo-georgiene pentru cooperarea comercial-economică și organizarea Forumului de afaceri moldo-georgian în termeni cât mai optimi; aprofundarea colaborării între mediile academice din ambele state; promovarea turismului și schimburilor interculturale.

Părțile au subliniat că dezvoltarea în continuare a cooperării reciproc avantajoase corespunde intereselor ambelor state, iar diplomația parlamentară oferă posibilitatea promovării unei agende vaste.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă