PSRM

08 februarie 2022

Adela Răileanu: Guvernul intenționează să mai disponibilizeze câțiva oameni pentru a asigura o funcție unei ”Persoane bune”

Deputatul Socialist, membru al Comitetului Executiv al PSRM, Adela Răileanu, a relatat pe o rețea de socializare că Guvernul intenționează să concedieze mai mulți angajați ai Bibliotecii Naționale pentru a asigura un loc de muncă cu un salariu mai mare pentru o altă persoană „bună”.

”O tempora, o mores… Guvernul se pregătește să disponibilizeze mai mulți angajați ai Bibliotecii Naționale. Asta pentru că a mai fost găsit un „om bun”, căruia trebuie să i se asigure salariu la fel de bun. Cine va fi acesta vom afla mâine. I se va da funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii. Din contul celor care vor fi dați afară de la Biblioteca Națională, vor fi obținute economii de 290 de mii de lei. Cu acești bani va fi plătit proaspătul „om bun” de la Ministerul Culturii. Ați înțeles logica? Nefericim mai mulți angajați, pentru a mai naște un șef bine plătit într-un domeniu sărăcit și de bani, și de oameni”, a scis Adela Răileanu.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă