PSRM

05 martie 2021

Adela Răileanu despre Sandu: I-a mințit pe cei care au realizat furnizarea vaccinurilor către Moldova și astăzi culege lauri

Devine amuzantă tendința ”celui mai bun om” din acest stat, de a-și atribui merite, care nu-i aparțin. Despre acest lucru a scris pe rețelele de socializare deputatul PSRM, Adela Răileanu.

Ea a menționat că deși, Maia Sandu nu are nicio atribuție cu primul lot de doze de vaccin, livrat astăzi țării noastre, pe platforma COVAX, ”cel mai bun om” s-a afișat în locul oamenilor, care au muncit enorm, în ultimele luni, ca să aducă vaccinul în țară.

“Exact ca în fabula ”Musca la arat”. Iese în frunte și se complace în rolul de salvatoare. Și deja pe nimeni nu mai interesează că în spate sunt opt luni de muncă, eforturi, calcule, pregătiri. În spate sunt zeci, poate sute de oameni din Ministerul Sănătății, de la Agenția Națională pentru Sănătate Publică, de la OMS și UNICEF, care din luna iulie 2020 au început pregătirile, pentru ca astăzi să avem vaccin. Când acești oameni munceau, ”cel mai bun om” era preocupat de răspândirea falsurilor și semăna neîncredere în sistemul medical. Totuși, în ciuda atacurilor și demonizării, profesioniștii au muncit și s-au dedicat unui singur obiectiv – protejarea populației și obținerea vaccinului”, a menționat deputatul PSRM.

Adela Răileanu subliniază că primirea a 14.400 de doze de vaccin împotriva coronavirusului în Moldova astăzi este meritul celor care au depus toate eforturile pentru a face acest lucru posibil.

“Recunoștința noastră o merită toți oamenii care s-au implicat plenar, și nu cei care s-au specializat doar în a culege lauri”, a conchis ea.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă