PSRM

11 aprilie 2023

Acțiune de PR în interesul personal al Maiei Sandu

ПСРМ

Evenimentul din 21 mai, anunțat cu mare fast de președintele Maia Sandu, nu reprezintă altceva decât o acțiune de PR politic personal, realizat din resursele statului. ”Hora mare în Piața Marii Adunări Naționale” are un scop cert – de a convinge prin poze Bruxellesul și Washingtonul că toți oamenii aduși organizat o susțin și așteaptă cu nerăbdare summit-ul din iunie de la Chișinău.

Mii de funcționari și bugetari vor fi impuși să se adune în Piața Marii Adunări Naționale pentru un moft personal al Maiei Sandu. În loc să asigure bugetele locale cu resurse necesare pentru a majora salariile, să indexeze pensiile la nivelul ratei de inflație, Maia Sandu a decis să investească în propria imagine.

Apropierea de Europa trebuia să se simtă prin salarii și pensii europene, prin democrație și pluralism, prin independența judecătorilor și prin bunăstarea oamenilor. Apropierea de Europa nu se face prin mitinguri organizate odată la câțiva ani și apoi uitate de toată lumea. Or, orice decizie cu privire la politica externă a unui stat nu se aprobă prin acțiuni regizate de un singur personaj, dar în strictă conformitate cu Constituția țării – prin Referendum.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă