PSRM

03 septembrie 2016

A început colectarea semnăturilor în susţinerea lui Igor Dodon

Începînd cu 3 septembrie, cetăţenii îşi pot pune semnăturile în sprijinul candidatului la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon.

– Dragi concetăţeni! Începînd cu ziua de astăzi, lansăm procedura de colectare a semnăturilor în sprijinul candidaturii mele pentru postul de Preşedinte al Republicii Moldova.

Contez foarte mult pe sprijinul şi participarea dumneavoastră! Vă promit că voi fi demn de încrederea acordată!

Pentru Patrie! Pentru poporul moldovenesc!,  a scris liderul Partidul Socialiştilor din Republica Moldova pe pagina sa de socializare.

Colectarea semnăturilor va fi asigurată de grupul de iniţiativă, înregistrat ieri de CEC, în număr 100 de persoane. Acţiunile de colectare a semnăturilor se vor desfăşura în 23 de raioane ale ţării, precum şi în municipiul Chişinău.

Menţionăm că pentru înregistrare, candidatul trebuie să adune 15-25 mii de semnături în cel puţin o jumătate din unităţile administrativ-teritoriale ale ţării.

Listele de subscripţie urmează să fie prezentate la Comisia Electorală Centrală pînă la ora 17.00 a zilei de 29 septembrie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă