PSRM

30 ianuarie 2015

Deputaţii din Duma de Stat a Federaţiei Ruse au salutat în picioare prezenţa parlamentarilor moldoveni la şedinţa plenară a legislativului rus

Astăzi, în cadrul vizitei la Moscova, fracţiunea parlamentară a PSRM în componenţă deplină a participat la şedinţa plenară a Dumei de Stat din Federaţia Rusă. Serghei Narîşkin, preşedintele legislativului rus a îndemnat colegii să-i salute pe parlamentarii moldoveni, reiterînd faptul că socialiştii sînt principalii şi cei mai de nădejde parteneri ai FR.

Menţionăm că ieri, fracțiunea PSRM în componență deplină a avut o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a FR, în cadrul căreia Serghei Narîșkin l-a felicitat pe liderul PSRM cu victoria la alegeri și a declarat că la acestea au învins cei “care pledează pentru suveranitatea reală și adevărata independență a RM.”. Narîşkin a spus că deputații Dumei de Stat „vor duce un dialog direct și sincer cu socialiştii  și pe dimensiunea cooperării bilaterale, precum și pe segmentul dezvoltării integrăre eurasiatice”.

Amintim, că astăzi se încheie vizita de două zile la Moscova a fracţiunii socialiştilor în componenţă deplină, întreprinsă la invitaţia partidului „Spravedlivaia Rossia” cu care PSRM are stabilite relaţii strînse de colaborare. În premieră în istoria RM, o fracţiune parlamentară în componenţă deplină a fost invitată să viziteze legislativul din Rusia şi să participe la o şedinţă plenară a Dumei de Stat din FR.

Programul vizitei a inclus o şedinţă comună în Duma de Stat a FR a fracţiunilor parlamentare a PSRM şi Partidului „Spravedlivaia Rossia”, întrevedere a deputaţilor socialişti cu preşedintele Dumei de Stat a FR Serghei Narîşkin, participarea socialiştilor la şedinţele pe grupe în comitetele de profil a Dumei de Stat, întrevederi cu înalţi oficiali de stat din Federaţia Rusă ş.a..

Video

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă