PSRM

01 septembrie 2024

1 Septembrie – Ziua cunoștințelor!

Astăzi, de Ziua Cunoștințelor, transmitem felicitări tuturor elevilor și părinților lor, tuturor profesorilor, cu prilejul începutului unui nou an școlar! În această zi deosebită, fiecare din cei care merg la școală sau cei care au absolvit-o deja este copleșit de emoții și speranțe, fiind în așteptarea unui nou început în viața sa.

Le dorim tuturor elevilor curiozitate și perseverență, noi descoperiri pe calea cunoașterii, evenimente memorabile și realizări creative! Vă dorim să găsiți prieteni adevărați și să vă iubiți patria, deoarece viitorul țării depinde de voi.

Un nou capitol al vieții începe și pentru profesori, munca cărora în condițiile când totul se schimbă atât de rapid, poate fi echivalată cu un act de eroism. Vă dorim, dragi profesori, răbdare, putere și înțelepciune, iar succesele elevilor Dumneavoastră să vă ofere motive de bucurie!

Vă dorim tuturor multă sănătate, pace și prosperitate în familii! Fie ca noul an școlar să fie rodnic pentru toți, plin de realizări și bucurii!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă