PSRM

15 mai 2024

MESAJ DE FELICITARE CU PRILEJUL ZILEI INTERNAȚIONALE A FAMILIEI

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova transmite sincere felicitări și urări de bine tuturor cetățenilor țării noastre cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, marcată astăzi pe întregul glob.

Ziua Internațională a Familiei este un bun prilej pentru a ne aminti de importanța crucială pe care familia o are în construcția unei societăți moderne ale cărei valori sunt toleranța, sârguința, dragostea pentru țara natală, respectul față de bătrâni, ospitalitatea și grija pentru viitor. Anume Familia este locul unde se nasc emoțiile sincere, înțelegerea profundă și sprijinul reciproc.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a fost, este și va fi un promotor și un apărător fidel al instituției familiei. Formațiunea a întreprins acțiuni concrete de sprijin a familiei, inclusiv, a elaborat legi de susținere a cuplurilor tinere, de creare a condițiilor menite să consolideze și să întărească familia din punct de vedere economic și social.

Astăzi, suntem hotărâți să continuăm eforturile noastre pentru a asigura prosperitatea și bunăstarea familiilor din țara noastră.

Cu prilejul frumoasei sărbători, urăm la mulți ani tuturor familiilor din Republica Moldova! Fie ca dragostea, armonia și solidaritatea să fie prezente întotdeauna în fiecare cămin!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă