PSRM

20 octombrie 2023

Alla Pelipețcaia către Dorin Recean: Trebuie să vă pocăiți în fața poporului moldovenesc!

Astăzi, în cadrul examinării moțiunii de cenzură împotriva guvernului Recean, deputatul BCS, Alla Pelipețcaia, a remarcat că actualul cabinet de miniștri pretinde a fi cel mai aprig apărător al valorilor europene și al democrației europene, deși în realitate, regimul stabilit în țară nu are nimic comun cu democrația.

„Asistăm la stabilirea unui dictat asupra poporului Republicii Moldova din partea unui partid. Despre pluralism european nici nu poate fi vorba. Opoziția din Moldova este catalogată de guvernare drept dușmani și criminali. Ilegal, fără a avea o decizie a instanței de judecată, cetățenii țării sunt privați de dreptul constituțional de a alege și de a fi aleși. Ați promis că veți fi o guvernare a tuturor, dar, în realitate, acest lucru este departe de adevăr!”,- a subliniat deputatul.

Alla Pelipețcaia a atras atenția asupra declarațiilor autorităților că ajutorul european va veni doar în satele în care vor „vota corect” și vor sprijini candidații PAS, subliniind că legea reformei administrației publice locale este complet antieuropeană.

„Conform tuturor indicatorilor, guvernarea voastră a adus Moldova în rândul celor mai înapoiate state: în domeniul libertăților democratice, consolidarea societății, în sfera juridică, economică și agricolă. Trebuie să vă pocăiți în fața poporului moldovenesc! Plecați și nu vă mai întoarceți niciodată”, a spus Alla Pelipețcaia.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă