PSRM

09 august 2023

PSRM: Toate forțele politice trebuie să-și unească eforturile împotriva escrocilor din PAS!

ПСРМ

PAS și Maia Sandu au suferit un eșec total în gestionarea treburilor din țară, în toate domeniile. Singura posibilitate de a se menține la putere e fraudarea alegerilor.

Informația că regimul de la guvernare din Moldova pregătește o falsificare masivă a alegerilor locale în favoarea partidului PAS se confirmă tot mai des. Conștientizând că inevitabil vor pierde alegerile, regimul PAS a pornit un mecanism de presiune asupra conducătorilor autorităților locale, primarilor, președinților de raioane, până la Comisia Electorală Centrală, pentru a obține rezultatul electoral dorit de ei.

Partidul Socialiștilor face apel către toate forțele obștești să se unească în apărarea democrației și a alegerilor corecte, să nu permitem regimului de la guvernare să ne ia dreptul la libera exprimare a voinței. Este necesar să efectuăm monitorizarea comună a procesului electoral, să prevenim orice încercări de presiune sau mită a alegătorilor.

Considerăm necesar în turul doi al alegerilor să ne unim eforturile împotriva candidaților PAS, indiferent de cine va fi contracandidatul.

Avem convingerea că escrocilor din PAS nu le va reuși nimic. Democrația și voința poporului vor învinge!

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă