PSRM

03 august 2023

PSRM: Participanții la atacul asupra celui mai mare partid de opoziție acționează în comun cu regimul de la guvernare

ПСРМ

Partidul Socialiștilor constată că informațiile despre încercările de a mitui activiștii noștri cu scopul de a-i determina să adere la alte formațiuni politice au primit o confirmare directă. Este extrem de dezgustător faptul că foștii membri ai echipei noastre, în care am avut încredere deplină, au fost implicați în acest proces.

Practica de a corupe reprezentanții altor partide este vicioasă. Acest lucru poate fi făcut doar de grupările care nu pot obține o victorie în alegeri prin metode decente.

Partidul clonă „Renașterea”, creat de criminalul fugar Ilan Shor pentru a distruge PSRM, cel mai mare partid parlamentar de opoziție din Moldova, acționează de comun acord cu președintele Maia Sandu și Partidul PAS.

PSRM face apel la toate forțele politice ale țării să renunțe la practica de corupere a membrilor altor partide și să condamne astfel de metode. Pledăm pentru implementarea mandatului imperativ, în conformitate cu care fiecare deputat ales pe anumite liste electorale este responsabil față de alegătorii săi și nu poate trece la alte partide fără a renunța la statutul său de deputat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă