PSRM

07 februarie 2024

Pe data de 23 martie va avea loc cel de-al XIX-lea Congres Extraordinar al PSRM, la care va fi ales președintele formațiunii

Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în cadrul căruia a fost luată decizia de convocare a celui de-al XIX-lea Congres Extraordinar al Partidului.

Consiliul a aprobat ordinea de zi a Congresului, care prevede alegerea președintelui și a președintelui de onoare al PSRM și alte aspecte organizatorice.

Participanții la ședință au discutat despre situația politică din țară și au adoptat o declarație prin care condamnă activitatea guvernării în persoana președintelui țării și a partidului PAS, menționând dorința acesteia de a institui în țara noastră un regim de guvernare externă, antipopular, care contravine intereselor naționale ale Republicii Moldova.

Membrii Consiliului s-au opus categoric organizării unui referendum constituțional pentru integrarea europeană, dat fiind că în realitate regimul de la guvernare are ca scop de a impune societății o ideologie general obligatorie, interzisă de Constituție.

Consiliul Republican al PSRM a declarat că astăzi obiectivul politic numărul unu este – „Republica Moldova fără Sandu și PAS” și și-a exprimat disponibilitatea de a coopera cu toate forțele politice veritabile care împărtășesc acest deziderat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă