PSRM

17 mai 2019

Datorită programului socialiștilor în Chișinău au fost instalate 180 de terenuri de joacă timp de 15 luni

Datorită programului socialiștilor în Chișinău au fost instalate 180 de terenuri de joacă timp de 15 luni. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de pe rețelele de socializare deputatul fracțiunii parlamentare, fostul președinte al fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

El a anunțat că în aceasta săptămînă a fost instalat cel de-al 180-lea teren de joacă nou pentru copii, datorită programului municipal elaborat de PSRM acum 2 ani.

“Toate acestea au fost posibile atît prin contribuție directă de la buget în baza programului cu destinație specială propus de socialiști, cît și contribuție personală sau atrasă a consilierilor, deputaților. Urmează alte 60 de adrese noi în viitorul cel mai apropiat.

Lucrările urmau a fi începute încă în aprilie, dar de mai multe ori a fost blocată licitația, sper că e doar aspect concurențial, nu și rea intenție. În această săptămînă am transmis demersurile necesare pentru reparația terenurilor de joacă din parcurile Ștefan cel Mare și Catedralei, care au ajuns de ceva timp într-o situație mai puțin plăcută.

De asemenea, în cadrul programului municipal al socialiștilor de reabilitare a infrastructurii municipale peste ceva timp vor începe reparațiile terenurilor sportive și celor de joacă pe mai multe adrese. Încercăm să facem împreună orașul mai confortabil pentru locuitorii de toate vîrstele”, a scris Ion Ceban.

 

 

 

 

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă