PSRM

13 octombrie 2018

Pavel Artamanov a fost înaintat în calitate de candidat al PSRM pe circumscripția uninominală nr. 17 (Nisporeni)

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a desfășurat, în ziua de 13 octombrie, un miting de protest în Nisporeni, împotriva politicii distructive a așa-numitei guvernării ”pro-europene” din ultimii nouă ani. La miting au participat secretarul executiv Vlad Batrîncea, deputați, primari, consilieri locali, dar și locuitorii din Nisporeni și Strășeni.

Participanții la miting s-au expus foarte dur față de guvernarea ”eurounionistă”, care prin activitatea sa, a obligat cetățenii să părăsescă țara și le-a spulberat toate speranțele pentru o viață mai bună în Republica Moldova.

”În decursul a nouă ani, s-a distrus economia națională și astăzi importul este mult mai mare decît exportul. În acești nouă ani, am văzut numai lichidări, privatizări, optimizări, s-a furat banca de stat. S-a furat aeroportul international Chișinău. Să spunem ”Ajunge! Demisia! Să renunțăm pe 24 februarie 2019 la această guvernare coruptă, să facem alegerea corectă!”, a spus secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea.

În cadrul acestui miting, a fost a fost prezentat candidatul PSRM din partea localităților Nisporeni și Strășeni, care fac parte din circumscripția electorală nr. 17 Nisporeni, pentru participarea la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 – președintele organizației teritoriale PSRM Pavel Artamanov.

”Cu părere de rău, în ultimii nouă ani, numai de la televizor și radio aud că poporul moldovenesc trăiește tot mai bine, însă noi știm că realitatea este alta. Împreună cu PSRM, deja de ani de zile am dovedit faptul că noi nu facem jocuri murdare, dar muncim pentru oameni! Trebuie să ne dezicem de guvernarea actuală, să fim consolidați și la 24 februarie să facem alegerea corectă, pentru viitorul acestei țări”, a spus Pavel Artamanov.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă