PSRM

21 septembrie 2020

Cei 13 apostoli mincinoși ai lui Soros

Acum cîteva săptămîni, am prezentat poporului o listă care conținea numele a 11 cetățeni care, din întîmplare, au fost beneficiarii Fundației Soros.

Și, desigur, tot din întîmplare erau deputați și lideri ai partidului PAS condus de Maia Sandu!

Dar cetățenii noștri nu pot fi păcăliți! Am fost imediat bombardați cu acuzații că acoperim restul deputaților și liderii Maiei Sandu.

Pentru ca oamenii cinstiți să nu ne suspecteze de un joc dublu, oferim o listă extinsă. Aici puteți vedea cei 13 apostoli mincinoși ai lui Soros.

Desigur, aceasta este doar o mică parte. Am inclus în listă doar deputații și vicepreședinții PAS! Dar sunt o duzină acolo. Este vorba de primari, consilieri sătești și raionali, consultanți, asistenți ai deputaților, angajați ai agențiilor, ministerelor, ANI, ANRE, CSP, SIS și Dumnezeu mai știe ce altceva!

Procuratura, SIS-ul, CNA se tem de ei. Toate apelurile noastre cu privire la abuzul acestor cetățeni sunt respinse imediat de ANI și de Procuratura Generală!

Cineva se teme de strigătul ambasadorilor, cineva de reacția a celor peste 13.000 de ONG-uri și 100 de mass-media, precum TV 8, PROTV, TVR, Jurnal TV, Ziarul de Gardă, care va sfîșia pe oricine îndrăznește să atingă un membru al bandei!

Dacă l-au sfîșiat pe președinte timp de 4 ani, publicînd fotografii intime în spațiul public, atacînd familia și copiii, atunci ce vor face cu cetățenii simpli sau chiar cu funcționarii?

Dacă ei au avut tupeul să-l numească pe umilul vostru slujitor aproape un oligarh și un „gîndac” care stă în Parlament în detrimentul oamenilor, atunci ce vor face cu restul?

Cerem cetățenilor să fie vigilenți, să înțeleagă cui slujesc.

1. Toți acești domni care slujesc lui Soros primesc milioane din străinătate.

2. Slujesc donatorilor externi și compradorilor, comercializează suveranitatea și voința poporului, independența propriei țări!

3. Vînd resurse subterane, întreprinderi, fabrici, bănci și, dacă este necesar, terenuri pentru a asigura controlul extern al țării. Sau credeți că le oferă bani așa pur și simplu?

4. Au participat la optimizarea școlilor, spitalelor, punctelor medicale, profesorilor, funcționarilor, medicilor. Aceștia promovează optimizarea raioanelor satelor mici și primăriilor.

5. Promovează legi străine țării noastre.

Este vorba despre tot ce vrei:

a) LGBT (legea egalității de șanse);

b) feminism radical;

c) justiția pentru minori (cu dreptul de a lua copiii din familii);

d) Convenția de la Istanbul (drepturi LGBT, pedepse dure chiar și pentru certurile familiale obișnuite);

e) controlul asupra numerarului (adică trecerea la carduri pentru controlul total și limitarea veniturilor dvs.);

f) legi privind vînzarea de terenuri către străini (premierul Sandu a lăudat „Cartea albă” a Asociației Investitorilor Străini, care propune vînzarea de terenuri către străini!);

6. În slujba globaliștilor, acești domni nu recunosc statele naționale, limbile, granițele. Anume Sandu a fost cea care a desființat limba rusă ca materie obligatorie în școli. Tot ea, a pledat pentru „unire”, adică lichidarea Moldovei.

7. Nu contează ce vă promit astăzi. Este important ce au făcut ieri și ce vor face mîine dacă vor obține toată puterea. Și mîine vor merge și mai departe împotriva țării, popoarelor, credinței, tradițiilor. Împotriva noastră.

8. Prin urmare, trebuie să ne unim în pofida minciunilor lor, în mii de mass-media și ONG-uri pe care le-au lansat în luptă.

La urma urmei, se spune: „ Nu îl poți învinge pe cel care nu se lasă învins”. Noi nu ne vom lăsa învinși!

Dar voi?

Bogdan Țîrdea, politolog.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă