PSRM

27 iunie 2023

Conducerea PSRM s-a întâlnit cu conducătorii organizațiilor teritoriale PSRM din raioanele Sîngerei, Florești și Soroca

Astăzi, secretarul executiv al PSRM, Igor Dodon, alături de membrul Comitetului Executiv al PSRM, Maxim Lebedinschi și deputatul Adrian Albu, au întreprins o vizită de lucru la nordul țării unde s-au întâlnit cu liderii și activiștii organizațiilor teritoriale din raioanele Sîngerei, Florești și Soroca.

Participanții la ședințe au discutat despre situația politică și economică din țară, despre planurile și prioritățile partidului pentru perioada următoare.

Igor Dodon a subliniat importanța coeziunii și unității membrilor PSRM din regiune, încurajându-i să se implice activ în acțiunile de pregătire către alegerile locale generale din acest an. Secretarul executiv a subliniat că doar echipa PSRM poate asigura dezvoltarea multilaterală a teritoriilor și a țării în ansamblu.

Activiștii PSRM din aceste raioane și-au exprimat susținerea față de partid și față de eforturile depuse de conducerea sa în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă cetățenii țării. Participanții la discuții s-au declarat hotărâți să consolideze poziția partidului în regiune și să obțină rezultate concrete în cadrul scrutinului din toamnă.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă