PSRM

31 august 2019

10 stadioane noi și 150 de terenuri sportive au fost amenajate în curțile din capitală timp de un an

10 stadioane noi și 150 de terenuri sportive au fost amenajate în curțile din capitală timp de un an datorită programului fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău. Despre acest lucru a anunțat vicepreședintele Parlamentului RM, ex-președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Ion Ceban.

“Crearea infrastructurii sportive și promovarea sportului de masă a fost și este o prioritate a socialiștilor. În cadrul programului cu destinație specială propus de PSRM, dar și proiectelor colegilor noștri Vasile Chirtoca și fracțiunea pe care o reprezenta în CMC, în curînd în capitală va fi finalizată instalarea a ultimelor obiective din cele 10 stadioane multifuncționale în cartierele municipiului, planificate pentru anul curent, unde fiecare va putea practica genul de sport care îi place, începînd cu fotbal, baschet, volei, tenis și altele.

Mai mult, programul socialiștilor cu destinație specială, dar și angajamentul de anul trecut al meu personal din campania electorală, include amenajarea a 150 de terenuri sportive în toate sectoarele capitalei. 70 dintre acestea deja au fost instalate, iar alte 80 vor fi date în exploatare pînă în data de 10 octombrie.

În calitate de președinte al fracțiunii PSRM din CMC, încă acum patru ani, am subliniat necesitatea creării unui mediu urban confortabil pentru locuitorii capitalei. Atunci am lansat conceptul programelor cu destinație specială pentru amenajarea curților, începînd cu reconstrucția căilor de acces, reabilitarea iluminatului, a spațiilor verzi și alte proiecte de infrastructură.

Sînt convins că, prin administrare corectă și eficientă, așa pot arăta toate curțile blocurilor din Chișinău”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă