PSRM

01 februarie 2024

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală

Stimați funcționari ai autorităților administrației publice locale!
Marcată în fiecare an la 1 februarie, sărbătoarea Dumneavoastră profesională – Ziua autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală ‒ ne oferă deosebita ocazie de a Vă adresa cele mai sincere felicitări, asigurându-Vă de aprecierea activității pe care o desfășurați.

Rolul Dumneavoastră în dezvoltarea societății este incontestabil. Anume Dumneavoastră sunteți mereu pregătiți să înfăptuiți acțiuni concrete, cu efect direct și imediat, astfel încât să ajutați fiecare cetățean.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova crede în forța autonomiei locale și acordă tot sprijinul în activitatea aleșilor locali. Potrivit rezultatelor alegerilor locale generale din anul trecut, PSRM este reprezentat în toată țara de mii de consilieri locali și peste 150 de primari, inclusiv în 16 orașe, dintre care 10 sunt centre raionale.

Partidul Socialiștilor este principala alternativă guvernării actuale. Suntem hotărâți să ne îndeplinim angajamentele și să lucrăm în interesul cetățenilor pentru prosperitatea localităților din țara noastră.

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Vă urăm sănătate, siguranță în atingerea obiectivelor, putere de muncă, idei inovatoare și multe proiecte realizate.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă