PSRM

27 iunie 2019

Zinaida Greceanîi a depus flori la Mormîntul Soldatului Necunoscut

Președintele Parlamentului RM, Zinaida Greceanîi a depus flori la Mormîntul Soldatului Necunoscut din Grădinile Alexandrov, lîngă zidul Kremlinului.

”Milioane de oameni s-au jertfit pentru victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Vom păstra memoria lor veșnic”, a spus Zinaida Greceanîi.

Spicherul Parlamentului va ține astăzi un discurs în ședința plenară a Dumei de Stat a Federației Ruse. De asemenea, Zinaida Greceanîi are programate întrevederi cu președintele Consiliului Federației al Adunării Federale a Rusiei, Valentina Matvienko, cu președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse, Veaceslav Volodin și cu prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev.

Președintele Parlamentului RM efectuează o vizită de lucru în Federația Rusă în perioada 26-27 iunie curent, la invitația președintelui Dumei de Stat. Din componența delegației fac parte vicepreședinții Parlamentului Ion Ceban și Alexandr Slusari, precum și secretarul Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, deputatul Oazu Nantoi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă