PSRM

22 aprilie 2022

O grupare din cadrul Procuraturii astăzi desenează dosare penale pe numele reprezentanților opoziției, spune Batrîncea

Mai mulți deputați și reprezentanți ai autorităților publice locale, care fac parte din partidele de opoziție, astăzi sunt șantajați și persecutați. Abuzurile sunt comise de către o grupare de procurori, care l-a deservit pe Vlad Plahotniuc, iar azi încearcă să intre în grația PAS. Acuzațiile au fost făcute de către secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea, la postul de televiziune Primul în Moldova.

„Este aceeași grupare din Procuratură, care toți acești ani, începând cu 2007-2008, controla sistemul Procuraturii. Puțin ce s-a schimbat acolo, doar că l-au înlăturat pe Stoianoglo, i-au intentat niște dosare, doar ca să plece. Azi avem acea grupare din Procuratură, care acționa și în perioada lui Plahotniuc, și în perioada Alianțelor de Integrare Europeană, azi ei îi propun puterii dosare penale desenate împotriva opoziției”, spune Batrîncea.

Deputatul PSRM a precizat că președintele raionului Cahul, Marcel Cenușa, dar și deputatul socialist Radu Mudreac, sunt victime ale acestor grupări.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă