PSRM

24 septembrie 2020

Vartanean: Societatea nu a văzut nici cel mai mic regret cu privire la ce a spus unul dintre activiștii PAS

Deputatul PSRM Gaik Vartanean a declarat că reprezentanții PAS folosesc exclusiv tactica de a-și denigra adversarii în lupta politică. În același timp, niciunul dintre liderii acestei formațiuni politice nu l-a condamnat pe consilierul său raional din Ocnița și pe unul dintre liderii de raion ai acestui partid, un profesor care îi numea pe bătrîni, pensionari idioți, a menționat parlamentarul.

“Am înțeles deja că Dodon este rău pentru fiecare reprezentant al acestui partid – aceasta este o luptă politică și o tactică de denigrare a adversarului. Dar ce legătură au pensionarii cu asta? Unii lideri și vicepreședinți apăra o persoană care a jignit sute de mii de cetățeni ai țării și intenționat întipărind această insultă în mintea fragilă a copiilor.

În ceea ce privește cuvintele la modă precum „hate speech”, pentru care mulți din PAS primesc sau au primit granturi într-o formă sau alta pentru proiecte în diferite organizații neguvernamentale, în general tac. Acest lucru este pentru fraieri. Apropiaților săi le e permis orice discurs de dragul unor obiective mărețe. De exemplu, PAS are un deputat care conduce Comisia parlamentară pentru drepturile omului. Drepturile omului? Drepturile pensionarilor? Nici cel mai mic regret cu privire la cele spuse. Iar asta înseamnă aprobare”, a conchis Vartanean.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă