PSRM

30 septembrie 2017

Socialiștii propun soluții pentru problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei

În acest week-end, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova organizează Zilele de informare a cetățenilor în municipiul Chișinău.

Decizia de a se întâlni din nou cu cetățenii capitalei a fost luată în legătură cu faptul că locuitorii Chișinăului se confruntă cu prea multe probleme din cauza conducerii ignorante și iresponsabile a liberalilor, în frunte cu Dorin Chirtoacă.

Pe 19 noiembrie este planificat referendumul privind revocarea lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al municipiului Chișinău. În pofida declarațiilor anumitor adversari cu privire la faptul că primarul a fost deja reținut și este pus sub urmărire penală, socialiștii menționează că referendumul trebuie să aibă loc. În caz contrar, liberalii vor rămâne la putere în municipiu până în 2019 și vor continua să ne jefuiască orașul.

În perioada conducerii liberalilor, capitala s-a confruntat cu nelegiuiri masive, construcții ilegale, lichidarea grădinițelor și a terenurilor sportive, distrugerea zonelor verzi din Chișinău. Această acțiune arbitrară trebuie să fie oprită.

În timpul întrevederilor cu locuitorii capitalei, socialiștii nu numai că discută despre problemele apărute, dar oferă și soluții. Multe dintre răspunsurile la întrebările care îngrijorează cetățenii sunt publicate în cel mai recent număr al ziarului „Socialiștii” repartizat în aceste zile de activiștii de partid.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă