PSRM

08 decembrie 2017

Socialiștii au organizat o acțiune de protest împotriva deschiderii Oficiului de Legătură NATO la Chișinău

Majoritatea de la guvernare din Moldova a transformat țara într-un ostatic al jocurilor geopolitice. Acest lucru a fost declarat de secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea, în timpul protestului din fața Oficiului de Legătură NATO, astăzi, 8 decembrie. Potrivit acestuia, cu această decizie guvernarea a călcat în picioare Constituția și poporul Republicii Moldova.

„Ei consideră că cetățenii Moldovei nu știu să citească. În acest acord, adoptat de majoritatea parlamentară coruptă, se spune că ei au permis deschiderea oficiului NATO, și au permis crearea de obiective ale acestui bloc militar în țara noastră. Toți acești oameni vor avea imunitate diplomatică și libertate de mișcare. Dar cel mai groaznic este că Republica Moldova nu va avea dreptul să controleze aceste obiective. Cu alte cuvinte, în Moldova vor apărea teritorii necontrolate de aceasta. Această atitudine este asemănătoare cu aborigenii care nu sunt stăpâni în țara lor. Este uzurparea puterii! „, a declarat Batrîncea.

De asemenea, deputatul a menționat că apropierea de NATO nu va aduce beneficii oamenilor din Moldova, ci doar autorităților, dar a reamintit că ei nu vor fi la conducere pentru totdeauna și, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde pentru toată nelegiuirea și crimele pe care le comit. În același timp, el a asigurat că imediat după schimbarea puterii în țara noastră, Oficiul de Legătură NATO va fi închis.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă